За Нас

за нас, elit94.bg Автопарк, Траспортни услуги, елит94

Елит 94

  Нашите транспортни услуги са Вашето предимство!

„Елит 94-М.Павлов” ООД е фирма основана през 1994 година в град София занимаваща се с транспортни услуги , с Лиценз за дейността № 0565 . Фирмата притежава и управлява собствен автопарк от :
пътнически автобуси„Сетра”,
пътнически микробуси
-„Мерцедес Спринтер”
-”Рено Мастер”
-„Фолксваген Крафтър”
-„ Форд Транзит „
– „Ивеко Дейли”
товарни микробуси
леки автомобили.
Всички превозни средства са произведени в периода 2013-2017 година ,като отговарят на последните изисквания за техническо оборудване и стандарт на безопасност и на всички вътрешни и международни изисквания за превоз на пътници и товари в страната и чужбина.
Разполагаме със собствен, модернизиран сервиз за техническо обслужване и поддръжка на наличния парк, с което гарантираме техническата изправност на превозните средства.
Благодарение на високото качество на обслужване на територията на страната и Европа,коректност и прецизност при изпълнение на поетите договорености,високия професионализъм на персонала и нарастващия брой бизнес клиенти, утвърждават „Елит 94-М.Павлов” ООД като ефективен,надежден,сигурен и рентабилен за Вас партньор.

Какво ни нарежда сред най-добрите:

1. Дългогодишен опит и традиции в областта на транспортните услуги
2. Ежегодно разширяване и модернизиране на автомобилния парк и
прилагане на съвременни методи в транспортните услуги, отговарящи на изискванията на европейските стандарти в областта на превоз на пътници и товари в страната и чужбина.
3. Висококвалифициран персонал, обхващащ всички дейности по обслужване и поддръжка на транспортните средства на фирмата.
4. Европейски стандарти и конкуретна цена в обслужването на всички нива.
5. Индивидуално отношение към всеки един от настоящите и бъдещи клиенти.
6. Гарантирана конфиденционалност, гъвкавост и надеждност на транспортната услуга.
7. Намиране на правилното решение за всеки специфичен случай
8. Изграждане на доверие между нас и нашите клиенти.
9.Благодарение на собствения ни транспорт и международните ни контакти осигуряваме максимална бързина, контрол и сигурност по време на пътуванията.
10.Предлагаме на нашите клиенти най-добро съотношение между цена, качество и комфорт на транспортната услуга,като цените се определят индивидуално и по отделно в зависимост от конкретните характеристики и изисквания на всеки отделен потребител.

Нашите постижения ни задължават да постигаме по-високи цели година след година.

По-нататъшното развитие „Елит 94-М.Павлов „ ООД в програмно и организационно отношение се основава както на запазване на мястото което сме заели на пазара, така и с поддържането на добрите ни взаимоотношения с клиентите, тъй като те са тези, които дават оценка за работата ни.
Това, което планираме и постигаме стъпка по стъпка, е конкретният ни отговор към предизвикателствата на динамичното време и промените, които носи.
И не забравяме,че колкото и да сме добри,винаги можем да бъдем още по-добри.

Разгледай автопаркът ни